Theeliefhebber begint theezaak

Nu we meer thuis zitten en het kouder wordt buiten. Wordt er meer thee en koffie thuis gedronken. Persoonlijk ben ik een echte thee liefhebber. Na een rondje hardlopen of een wandeling neem ik dan graag een warme kop thee. Vooral als het heeft geregend is het heerlijk om een kop thee te drinken om weer warm te worden. Thee wordt ook vaak gedronken in gezelschap, als er gezellig wordt gekletst. Vaak blijft het dan bij een redelijk veel voorkomende thee, zoals groene thee, earl grey, fruit thee of rooibos. Zelf wil ik graag experimenteren met thee. Tegenwoordig koop ik geen theezakjes meer maar verse thee. Deze thee geeft meer smaak af en kan je verschillende smaken combineren tot een nieuwe smaak. Zodoende ben ik gaan experimenteren met het maken van nieuwe theesmaken. Mijn bezoek was dan vaak het testpaneel. Zij keurden of ze hem lekker vonden of niet. Veel van de theeën vielen erg in de smaak bij mijn bezoek. Veel wilde dan ook een zakje met verse thee meer voor naar huis. Hierdoor kwam ik op het idee om mijn eigen theezaakje te beginnen.

Verpakking belangrijk voor thee

Ik bleef mijn inkopen van verse thee doen bij dezelfde zaak waar ik zelf mijn inkopen deed. De verpakking voor thee is erg belangrijk. Dat zorgt ervoor dat de thee lang meegaat en zijn smaak zo lang mogelijk behoudt. Daarom was ik opzoek naar een verpakking met een goede sluiting. Verder wilde ik verpakkingen in meerder formaten. Zodat de klant eerst een proefversie kan nemen, voordat er een grote hoeveelheid van een thee wordt besteld. Zo zorgen we ervoor dat ze niet teleur worden gesteld. Zo hebben ze niet een grote hoeveelheid thee die ze niet lekker vinden, die vervolgens niet veel wordt gedronken. Dat vind ik zonde, ik wil graag dat mijn klanten tevreden zijn met hun aankopen en van de thee genieten die ze hebben gekozen. Ik vind het persoonlijk namelijk ook lastig om een lekkere thee te vinden aan de hand van beschrijvingen. Er staat dan keurig op welke smaken erin zitten, maar dit is toch moeilijk voor te stellen hoe dit samen smaakt. Het best kan je zelf de thee proeven.

Packling 

Voor de verpakkingen kwam ik uiteindelijk uit bij Packling. Op de site kon ik de grote verpakkingen en kleine verpakkingen halen. Zo heb ik uiteindelijk gekozen voor de gripzakjes voor de proefversie van de versie thee. En zijn de stazakken de verpakking geworden voor de grote hoeveelheden verse thee. Op deze site kon ik verder nog uit veel verschillende kleuren kiezen voor de verpakking. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een rode verpakking tijdens de kerst. Uiteindelijk is er bij beide verpakkingen gekozen voor een transparante voorkant met een kraft achterkant. Dit ziet er strak uit en past goed bij de thee. In deze verpakking komt de thee het best naar voren. Verder kan er bij Packling ook in grote hoeveelheden worden ingekocht, wat het voordeliger maakt.

 

 

Berichten gemaakt 56

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven