Klussen in je tuin

We zitten midden in de koude en natte wintermaanden. Maar voor je het weet staat de lente voor de deur en kan je weer volop van je tuin genieten. Dus eigenlijk is dit het moment om je tuin weer wat extra aandacht te geven. De groene aanslag zit waarschijnlijk weer dik op je tegels en het geheel zal er na de natte periode wat grauw en grijs uitzien. Om weer een mooie verzorgde tuin te krijgen is het belangrijk om te beginnen met een schoonmaak sessie.  Mocht je er in de herfst niet aan zijn toegekomen dan kan je ook gelijk beginnen met de bomen en struiken te snoeien. Breng er weer een mooi model in zodat ze weer mooi aan kunnen groeien. De groene aanslag verwijderen is dan een volgende stap. Als je het tussentijds alvast een keer schoonmaakt zal je er in het voorjaar profijt van hebben. Ook het verwijderen van de gevalleen bladeren is meestal een flink klusje maar je zal zien dat je tuin er daarna alweer een stuk beter uitziet.

Aanpassingen in je tuin

Als je tuin er weer helemaal schoon en fris uit ziet krijg je misschien het idee om je tuin eens flink op te pimpen. Vind je de stenen die je hebt nog wel mooi? Ziet je gras er nog wel goed uit? En zijn de meubelen nog intact? Het zijn zo van die vragen die je jezelf kan stellen. Met een aantal kleine aanpassingen zal je tuin weer een volledig frisse uitstraling krijgen. Het vervangen van je oude tegels door nieuwe is zo’n aanpassing waar je veel plezier van zal hebben. Tegels zijn ook in ontelbaar veel soorten en maten te verkrijgen. Online of bij een tuincentrum kan je een prima indruk van het assortiment krijgen.

De inrichting van je tuin

Online, bij tuinmeubelland.nl zijn er volop accessoires te verkrijgen om je tuin mooi in te richten. Onmisbaar is natuurlijk een heerlijk zittende lounge set. Een aluminium loungeset wordt veel gekozen, ze zijn gemaakt van licht materiaal en onderhouds en slijtvrij. Dit is eigenlijk het moment om in de loungeset sale je slag te slaan en met korting een nieuwe lounge set te scoren. Een lounge set maakt van je tuin een echt buitenverblijf waar je heerlijk kunt ontspannen. De loungesets zijn meestal weersbestendig en alleen de kussens moeten er dan uitgehaald worden bij regenachtig weer. Nog even geduld maar voor je het weet zit je weer te genieten in je tuin.

Berichten gemaakt 56

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven