Deze 3 altcoins moet je in 2023 in de gaten houden

Elk jaar zijn er kansen op de cryptomarkt en 2023 is hier geen uitzondering op. Hoewel er steeds minder mensen oog hebben voor de cryptomarkt, staat de markt niet stil. In 2021 steeg de populariteit naar grote hoogten, maar in een neerwaartse markt is het animo een stuk lager. Bull of bear market, het maakt niet uit, geld verdienen is altijd mogelijk. Ontdek daarom in dit artikel 3 altcoins die je in 2023 in de gaten moet houden!

Dogecoin (DOGE)

In de afgelopen jaren werd DOGE, het token van Dogecoin, door veel mensen bespot. De cryptocurrency zou geen toegevoegde waarde hebben en een luchtkasteel zijn. Echter, Dogecoin kan op steeds meer plekken als betaalmiddel worden ingezet. Zo kun je Tesla producten met DOGE kopen, maar ook bijvoorbeeld dingen in bioscopen en online winkels. Grote memecoins hebben altijd een grote community, en een community is voor elk crypto project belangrijk. De cryptomarkt is nog steeds relatief jong, dus de aandacht van een grote groep volgers is belangrijk voor de ontwikkeling en adoptie. In het verleden hebben tweets van Elon Musk aangetoond hoe invloedrijk social media op de koers van crypto kan zijn. Daarom is het belangrijk om in 2023 memecoins goed in de gaten te blijven houden. Bekijk je de DOGE koers liever in euro’s? Gebruik dan Bitvavo koers DOGE, die altijd in euro’s wordt weergeven.

Solana (SOL)

Voor een crypto project bestaat Solana redelijk kort, maar is al snel door een hoop gebruikers en ontwikkelaars omarmd. Na het faillissement van FTX was er veel angst omtrent Solana en diens coin SOL. FTX had namelijk 10 procent van alle SOL coins in bezit. Echter, de blockchain van Solana is zeer snel en enorm goedkoop, wat voor veel mensen een groot voordeel is. Wanneer de angst rondom Solana is verdwenen, is de koers van SOL iets om in de gaten te houden.

Pancakeswap (CAKE)

De ondergang van FTX heeft niet alleen voor angst bij Solana investeerders gezorgd, maar ook voor angst bij investeerders die gebruik maken van gecentraliseerde exchanges. Wanneer je jouw vermogen op een gecentraliseerde exchange laat staan, heb je niet alle controle over je crypto. Daarom maken steeds meer mensen gebruik van decentrale exchanges, waar je de touwtjes volledig in eigen handen hebt. Eén van deze exchanges is Pancakeswap. Het token van Pancakeswap, genaamd CAKE, kan daarom een goede cryptomunt zijn om in 2023 in de gaten te houden. 

Berichten gemaakt 152

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven