Vintage vloerkleden zijn helemaal van nu

Met vintage vloerkleden kun je je huiskamer, slaapkamer of tuinkamer transformeren tot een nog mooiere ruimte. Vintage vloerkleden zijn, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, écht oude vloerkleden. Deze vloerkleden kunnen wel 50 jaar of ouder zijn. Alle vintage vloerkleden zijn, ooit, met de hand geknoopt en dus van topkwaliteit. Dit maakt het ook mogelijk om de vloerkleden zo te bewerken dat ze ook in een modern interieur passen. De oude vloerkleden worden geschoren zodat de hoge pool verlaagd wordt en daarna worden de vloerkleden gewassen en in de zon te drogen gelegd. Is het vloerkleed daarna mooi om te zien? Dan volgt geen verdere behandeling. Kan het vloerkleed wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan kan het nog in een verfbad gelegd worden.

Vintage vloerkleden zijn stuk voor stuk uniek

Van ieder vloerkleed is er maar één. VIntage vloerkleden kunnen misschien op elkaar lijken, maar ze zijn toch allemaal net even anders. Een net andere kleurstelling, net andere afmetingen een net andere dikte van het kleed. Wil je twee exact dezelfde vloerkleden om naast elkaar te leggen? Dan zul je nog even verder moeten zoeken. Op de site zie je bij ieder vloerkleed precies staan wat de maten zijn en hoe lang het duurt voor het kleed bij jou geleverd wordt. Past het toch niet zo mooi als je had verwacht? Dan kun je het vloerkleed retourneren.

Ga voor meer Oosterse sferen in huis

Leg bijvoorbeeld eens zo'n mooi Marokkaans kussen op de bank. Zo'n kussen is dan juist weer hartstikke nieuw en gemaakt met de modernste, nieuwe technieken. Wist je dat de Marokkaanse kussens die je op de site vindt allemaal volledig vegan zijn? Ze worden namelijk gemaakt uit de vezels van de Aloë Vera cactus. En toch voelen deze kussens zijdezacht aan. Dit komt natuurlijk door de unieke manier van ontwikkelen van de stof, maar ook door de schitterende kleurstoffen als saffraan, indigo en henna die gebruikt worden om deze kussens kleur te geven. Deze Marokkaanse kussens zijn niet geschikt voor buiten.

Breng een bezoek aan de showroom

Heb je op de site gekeken en een vloerkleed gevonden dat het ongeveer wel zou kunnen zijn voor jou? Dan is dat het moment om de showroom eens te bezoeken. Je kunt het op de site gevonden vloerkleed in het echt zien, maar je kunt ook nog alternatieven bekijken in dezelfde kleuren en sfeer. De showroom is van maandag t/m zaterdag geopend en je vindt deze showroom, met meer dan 700 (!) kleden, in Haarlem.

Berichten gemaakt 129

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven