Leuke tips voor de inrichting van jouw woning!

Veel mensen zijn op zoek naar een mooie en leuke inrichting van hun woning. Zelf merk ik ook dat ik hier altijd mee bezig ben en ik vind het ontzettend leuk om hierover te schrijven en te praten. Ben jij benieuwd naar een aantal leuke en handige tips? Bekijk dan het onderstaande blog over IR verwarming en laat je inspireren!

IR verwarming zuinig en stijlvol

IR verwarming, ook wel infrarood verwarming genoemd, is een ontzettend prettige manier van verwarmen en draagt bij aan een behaaglijke warmte in huis. Zelf heb ik bijvoorbeeld een verwarmingspaneel boven de bank hangen en ik ben hier ontzettend blij mee. Zo heb ik een verwarmingspaneel laten installeren met daarop een ontzettende grote foto van mijn gezin. Het lijkt dus net alsof er een grote foto aan de muur hangt, terwijl dit in feite gewoon IR verwarming is. Hierdoor heb je een zeer prettige warmtebron vlakbij de zithoek en daarbij ziet dit er ook nog eens heel stijlvol uit. Het is zelfs mogelijk om IR verwarming te bestellen in de vorm van een glaspaneel, schilderij, foto, krijtbord of gewoon in een effen kleur. Naast dat een verwarmingspaneel er dus chique uitziet is deze ook nog eens heel goed voor de portemonnee. Doordat je het paneel niet uren aan hoeft te zetten om de warmte ervan te ervaren is het mogelijk flink te besparen op de energierekening.

Een strakke en schone inrichting

Zelf ben ik enorm fan van een opgeruimd huis en ik hou van een strakke en chique inrichting. Niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde voorkeur, maar ik ben van mening dat een huis echt opknapt als je een bepaalde stijl kiest. Deze stijl kun je dan overal terug laten komen en ik ben altijd nieuwsgierig hoe andere mensen hiermee omgaan. De IR verwarming die ik in mijn woning heb geïnstalleerd komen echt goed tot hun recht omdat deze heel erg in het oog springen. Maar ook wanneer je minder houdt van de aanwezigheid van zo'n groot verwarmingspaneel aan de muur is het mogelijk om hier handig mee om te gaan. Er zijn namelijk tal van opties om de panelen helemaal weg te werken, bijvoorbeeld om deze aan het plafond te hangen. Ik zou je de tip willen geven om vooral heel erg veel om je heen te kijken en aan mensen te vragen hoe zij hun woning ingericht hebben. Zo krijg je vanzelf een goed beeld van alle mogelijkheden en daarbij is het ook nog ontzettend leuk om inspriatie op te doen. Zo krijg je bijvoorbeeld tips over een verwarmingspaneel en de techniek achter IR verwarming waar je anders misschien nooit over gehoord zou hebben. Succes met het opdoen van inspiratie en geniet er vooral van!

Berichten gemaakt 152

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven