Outfit inspiraties met herenkleding

Het is altijd zichtbaar aan een man als hij weet hoe hij zich moet kleden. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen smaak in combinaties, stijlen en kleuren. Toch kan je altijd wel van een man aflezen of hij bezig is met fashion. Hoe items met elkaar gecombineerd worden zijn allemaal onderdelen van fashion en style. We gaan vandaag eens wat verschillende mannen outfits bespreken en inspiratie voor mooie herenkleding!

Classy

Wat je tegenwoordig ontzettend veel ziet is de classy kleding style. Maar wat versta je onder classy? Wij zien een man voor ons met een pantalon, clarks, een koltrui en een mooie manteljas. Dit zijn vaak ook de echte zakenmannen die in hun vrije tijd toch nog een beetje blijven hangen aan de nette outfits die ze dragen op werk. Ook een blouse is zeker een go voor deze mannen. De meeste vrouwen smelten weg van zo’n classy look, omdat het juist zo mannelijk is. Toch is het wel fijn om een soort onderscheid te hebben met wat er gedragen wordt op werk en in het weekend. Hier kan je zelf een soort lijn in trekken en dat is volkomen aan jezelf hoe je dit invult. 

Sportief

Een style die voor de meeste mannen tijdloos is, is de sportieve look. Dit zie je vaak ook onder de wat jongere heren voorbijkomen. Denk aan een hippe jeans, een stoere sweater of hoodie en een bomber jack. Sneakers erbij en de outfit is eigenlijk al klaar. Het is vaak een hele simpele outfit waar niet veel elementen voor nodig zijn, maar wel altijd goed. Dit zijn vaak de nonchalante outfits. Ook ideaal voor in de sportschool! Ook de sportieve petjes passen altijd goed bij deze outfits. 

Bermuda

Bermuda is een mannenmerk die allerlei verschillende soorten korte broeken aanbiedt. De korte broeken komen net onder de knie wat voor de meeste mannen een perfecte lengte is. Denim, zwart, grijs, verschillende wassingen, noem maar op. Dit is uiteraard alleen een goede tip voor de zomer. Helaas begint het nu alweer winter te worden, maar dit kan je meenemen naar de volgende zomer alvast! Een leuk shirt erop en je bent eigenlijk al klaar. 

Schoenen

En last but not least: schoenen. Schoenen zijn een ontzettend belangrijk onderdeel voor je outfit. Ze kunnen je outfit maken, of compleet verpesten. Toch heeft iedereen zeker met schoenen een hele persoonlijke smaak. De een kan het geweldig vinden, de ander kan het spuuglelijk vinden. Daarom moet je op dat gebied ook een beetje op jezelf vertrouwen.

Berichten gemaakt 51

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven