luchtkussen enveloppen

Als je iets kleins en kwetsbaars wilt opsturen denk je al snel luchtkussen enveloppen. Het is een fantastisch product wat het best van beide werelden combineert: bescherming en lage transport kosten. Gebruik jij ze al? Zo niet, laat me je overtuigen.

Lagere kosten

Als je verstuurd per post betaal je minder. Dit simpele gegeven maakt deze enveloppen een ontzettend goede toevoeging aan je verpakkingsarsenaal. Het maakt het zelfs mogelijk om te concurreren op prijs. Hiermee kan je bij een homogeen product nog beter online concurreren. Maar zelfs als je daarentegen een heterogeen product hebt als sieraden is het nog steeds interessant. Daarnaast kan je jouw prijscurve dempen. Vaak moet je voor iets kleins nog steeds een pakketje gebruiken. Dat gaat natuurlijk in de prijs zitten. Nu heb je veel meer flexibiliteit. De besparing kan je zelfs verwerken in een lagere prijs om gratis te verzenden. Omdat de besparing zit in de verpakking voelt dit als een luxer aanbod dan een vergelijkbare prijsverlaging.

Goede bescherming

Met een luchtkussen envelop bescherm je jouw producten goed, en soms zelfs beter dan een normaal pakket. Tegenover schuimvlokken is noppenfolie beter als het gaat om bescherming. Tegelijkertijd gebruik je al snel meer noppenfolie als je iets kleins omwikkeld. Je bespaart dus ook materiaal met een envelop. Tenslotte bespaart het je ook arbeidstijd omdat je niet hoeft in te wikkelen en dicht te plakken. Dit is nog een belangrijke besparing als je luchtkussen enveloppen gebruikt die mensen vaak over het hoofd zien. Zo bespaar je dus met een luchtkussen envelop op de kosten van bescherming zonder op de bescherming zelf te beknibbelen

Breder bereik

Wanneer je veel producten in een keer verstuurd, zowel groot als klein, dan is dat kleine toevoegen gemakkelijk. Als mensen het kleine product echter los willen worden ze vaak noodzakelijkerwijs ingeperkt door hoge verzendkosten. Dat maakt kleine herhaalaankopen lastiger voor trouwe klanten. Dus zelfs als je voornamelijk grote producten verscheept is het interessant om luchtkussen enveloppen te gebruiken voor kleine vervangingen of onderhoudsspullen. Zo blijven klanten loyaler aan ze en kunnen ze een gewoonte ontwikkelen om bij je te komen. Dan is de kans groot dat je opnieuw ze als klant mag bedienen in de toekomst bij hun grote aankoop. Je kan zelfs je marge korten op het grote en het kleine rendabeler maken. Zo kan je met deze producten adverteren en dan vertrouwen op de minder kritische randproducten voor je winst.

Berichten gemaakt 129

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven