Zo kies jij gepaste bedrijfskleding.

Wanneer je een eigen bedrijf hebt zijn veel verschillende aspecten belangrijk om te overwegen. Naast het feit dat je kwaliteit moet garanderen van je product of service, is het ook belangrijk om naar andere aspecten te kijken. Zo moet het marketing verhaal kloppen en op een passende manier gecommuniceerd worden. Je moet natuurlijk de financiën goed regelen en zorgen dat je bedrijf soepel draait, vooral wanneer je meerdere werknemers hebt werken. Dit zijn nogal wat punten en het kan dan makkelijk zijn om kleine, maar belangrijke, dingen te vergeten. Eén van die kleine dingen is bijvoorbeeld bedrijfskleding. Het hoeft natuurlijk niet in ieder bedrijf. Maar het kan zeker van toegevoegde waarde zijn wanneer je collega’s op pad gaan in passende kleding van het bedrijf met logo.

Weet wat je wilt.

Tegenwoordig kun je alles bedrukken. Het vinden van een bedrijf die iets voor je kan bedrukken is ook niet een hele lastige taak meer. Vaak zit er een fysieke winkel wel in de buurt die dit mogelijk kan maken, in dat geval ben je meestal wel iets beperkter in de mogelijkheden. Wil je toch echt iets heel specifieks dan kun je altijd op het internet opzoek gaan. Zoals we namelijk allemaal wel weten biedt het internet eindeloze mogelijkheden. Ben je opzoek naar het perfecte shirt met het logo van jouw bedrijf opgedrukt? Vind je die met een simpele zoekopdracht. Daarnaast geven sommige bedrijven kortingen bij grotere opdrachten. Zo kan het zijn dat een polo bedrukken goedkoop is bij een bedrukkingsorde van meerdere polo’s tegelijk. Het is wel handig om van te voren goed te weten wat je graag zou willen. Zo kun je namelijk gerichter zoeken en ben je niet uren bezig om te vinden wat je wilt. 

De drukmethodes.

Voordat je ook daadwerkelijk de orde gaat maken is het ook handig om jezelf te verdiepen in de verschillende drukwerkmethodes. Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze gaat maken en dat de kleding passen bij het doel waarvoor je gebruikt gaan worden. Er zijn veel verschillende maar vijf gebruikelijke methodes zijn de Flex, digitaal, zeefdruk, sublimatie & DTG. Vooral de flex en zeefdruk zijn technieken die handig zijn voor kleding die langer gebruikt moeten worden. Sublimatie kan alleen bij polyester textiel, digitaal en DTG drukken kan alleen in kleinere getallen. Denk er dus aan voordat je een keuze maakt voor welke doeleinde de kleding gaan dienen en hoeveel en met welke kwaliteit je het nodig hebt.

Berichten gemaakt 149

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven