Ga voor goud: bespaar!

Autorijden gaat ons steeds meer kosten, dat is bekend. Als ondernemer kan je dat best veel kopzorgen geven. Hoe ga je het allemaal zo organiseren dat je niet te veel betaalt aan je vervoer? Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die slim inspelen op deze problematiek. Hierdoor kun jij als ondernemer veel geld besparen, gaan voor goud dus. Een optie die je in dit kader hebt is gaan voor shortlease zakelijk. Deze interessante mogelijkheid biedt je veel flexibiliteit en de mogelijkheid om geld te besparen. Heb je dus niet steeds constant vervoer nodig, maar in wisselende periodes dan kan shortlease zakelijk een optie zijn. Hoe het werkt lees je hieronder.

Shortlease zakelijk: iets voor jou?

Bij short lease heb je de mogelijkheid per dag op te zeggen en heb je een contract zonder vaste looptijd. Zo kun je bijvoorbeeld een tijdelijke medewerker toch een lease auto geven zonder vervolgens voor jaren vast te zitten aan deze auto. Natuurlijk heb je verder dezelfde voordelen als bij andere lease constructies. Je hebt dus geen omkijken naar verzekeringen, onderhoud, reparaties en afschrijvingen. Bij pech staat er een vervangende auto klaar dus je kunt geheel zorgeloos op pad. Voor een vast bedrag rijdt je onbezorgd rond en het enige wat jij nog moet doen is de auto regelmatig voorzien van brandstof. Het verschil met gewone leaseauto’s is zoals gezegd de mogelijkheid je contract snel en kosteloos op te zeggen en dat kan je dus veel geld besparen.

Ruime keuze auto’s

Een ander groot voordeel van shortlease zakelijk is de ruime keuze aan auto’s die je hebt. Heb je een klein, behendig stadsautootje nodig of juist een bestelbusje. Of de ene keer het ene en een maand later het andere? Of misschien heb je wel de voorkeur voor een bepaald merk. De keuze is aan jou. Belangrijk is precies na te gaan waarvoor je je auto nodig hebt en dan de juiste keuze te maken. De auto’s zijn allemaal van goede kwaliteit en ze zijn representatief want het imago van je onderneming spiegelt zich ook in de auto waarin je rijdt. Het loont dus echt de moeite je te verdiepen in shortlease zakelijk. De tijden dat je vastzit aan een langdurig contract zijn voorbij en dat levert vele voordelen op. Dus ben je opzoek naar een flexibel, tijdelijk wagenpark, verdiep je dan eens in shortlease zakelijk. Wie weet past dat goed bij jouw bedrijf.

 

Berichten gemaakt 97

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven