Wat kun je doen om te voorkomen dat je kaal wordt?

Terwijl de ene man van 25 een volle bos haar heeft, begint de ander langzamerhand kaal te worden. Als jij behoort tot de tweede groep dan kan dat erg vervelend zijn. Waarschijnlijk wil je nog geen afscheid hoeven nemen van je kapsel en zou je er alles aan doen om dit te voorkomen. Gelukkig is het mogelijk om te voorkomen dat je voorgoed kaal wordt. In dit artikel geven we enkele tips die je kunt gebruiken om te voorkomen dat je kaal wordt.

 

Haarimplantaten zijn tegenwoordig voor een klein bedrag mogelijk

Als je merkt dat je kaal begint te worden en hier iets aan wilt doen, dan kun je ervoor kiezen om haarimplantaten te laten zetten. Haarimplantaten kun je in Nederland laten plaatsen, maar eventueel ook in Turkijke. Het voordeel van de haarimplantaten in Turkije laten plaatsen is dat dit stukken goedkoper is. Bovendien gaan ze in Turkije professioneel te werk en worden er regelmatig controles gedaan. Niet alleen haarimplantaten kan je laten doen, zelfs bij weinig baardgroei zou je aan baardtransplantatie kunnen doen in Turkije. Er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden om een natuurlijke metamorfose te ondergaan. 

 

Mesotherapie haar 

Als je liever nog niet begint aan haarimplantaten, kun je ook voor mesotherapie haar kiezen. Hierbij krijg je enkele kleine injecties die stimulerend zouden moeten werken op de haargroei. De inhoud van zo'n injectie bestaat uit verschillende vitaminen, mineralen en enzymen. Het is dus geen ongezond middel dat in je hoofdhuid wordt geïnjecteerd. Let er wel op dat je deze behandeling uit laat voeren door het juiste bedrijf. Er zijn namelijk veel aanbieders, maar de kwaliteit verschilt nogal per bedrijf. Verdiep je vooraf in elk bedrijf en kijk waar jij zo voordelig mogelijk een goede mesotherapie haar kunt krijgen.

Gebruik de juiste haarproducten om het er voller uit te doen laten zien

Als je nog geen kale plekken hebt maar graag wat meer volume in je haar wilt, dan kun je ook eens kijken naar de verschillende haarproducten die worden aangeboden. Zo is er voor elke type haar een product te vinden waarmee er meer volume gecreeerd wordt. Kijk wat zo'n product voor jou kan betekenen en schaf het aan via het internet of bij een fysieke winkel. 

Leef gezonder!

Als je haar wat dunner is geworden maar er nog geen kale plekken zijn, dan kan het ook helpen om een wat gezondere levenstijl aan te gaan houden. Gezond eten en drinken, regelmatig sporten en genoeg slapen kunnen bijdragen aan het volume van je haar. Probeer hier eens een tijdje op te Letten en ontdek of het voor jou helpt. Mocht dit niet helpen, dan kun je altijd nog kiezen voor een mesotherapie of haarimplantaten.

Berichten gemaakt 152

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven