Cadeau op afstand geven

Het blijft gek, die afstand houden. We leven nu al een half jaar in de 1,5 meter samenleving vanwege het virus COVID-19, ofwel corona. Het lijkt bijna normaal te worden om dingen op afstand te doen. Toch zijn er sommige speciale momenten die nooit normaal zijn op afstand. Bijvoorbeeld de verjaardag van je beste vriend of het trouwen van je zus. Tijdens juist deze momenten wil je graag bij je vrienden of familie zijn. Dat maakt het toch wat lastiger als dat niet mogelijk is. Wat dan nog wel kan is het geven van een cadeau, weliswaar op afstand. Dan vraag je jezelf nu misschien af, hoe kun je een leuk cadeau op afstand geven? Ik geef je in deze blog een paar tips voor het geven van een cadeau.

Virtueel cadeau

Wanneer je een cadeau wilt geven aan een geliefde vanwege een verjaardag, geboorte, trouwerij, nieuw huis of iets anders dat gevierd wordt, kun je tegenwoordig videobellen met verschillende diensten. Niets is leuker dan toch nog even dat persoonlijke (maar op afstand) contact. Daarnaast kun je tegenwoordig online heel veel digitale vouchers voor cursussen en uitjes vinden, deze kun je ook digitaal opsturen. Het digitaal opsturen van de voucher als cadeau kan je zelfs ook tijdens het videobellen opsturen zodat je de reactie op het gezicht kan zien wanneer je het cadeau geeft. Fantastisch toch?

Cadeau verzenden

Naast een virtueel cadeau geven kun je natuurlijk ook gewoon ouderwets een pakket versturen. Hierbij kun je denken aan iets leuks kopen in een webshop en dit direct laten versturen naar het adres van de geliefde die het cadeau gaat ontvangen. Tegenwoordig hebben vele webshops al de optie om het in te laten pakken. Het nadeel hiervan is wel dat je niet weet hoe het eruit ziet voordat je het verstuurd. 

Verder kun je ook een cadeau in de winkel kopen en dit zelf opsturen. Dit vind ik zelf het meest persoonlijke en heb dit ook gedaan voor mijn moeder die jarig was. Voordat je cadeaus kunt sturen moet je natuurlijk wel eerst verzenddozen kopen. Let hierbij op dat je vooraf de cadeaus opmeet zodat je de juiste formaten verzenddozen kan bestellen. 

Wanneer je de juiste cadeaus hebt gekocht, het goede formaat verzenddozen hebt besteld kun je het mooi inpakken en verzenden. Bij het verzenden kun je er ook voor kiezen om een tracking code te ontvangen, zo kun je precies in de gaten houden wanneer het pakket aankomt bij je geliefde. Het is extra leuk om even te bellen of videobellen wanneer het pakket is aangekomen zodat je kan zien hoe blij jouw vriend, vriendin of familielid is met het cadeau.

Berichten gemaakt 51

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven