Op vakantie in eigen land

Op vakantie gaan was deze zomer een lastig verhaal. Internationale vliegreizen naar tropische bestemmingen waren zo goed als onmogelijk en alhoewel landen in Europa te bereizen waren, konden ze op elk moment op oranje springen. Het is dan ook logisch dat veel Nederlanders ervoor kozen om dit jaar niet op vakantie te gaan. Een zomer lekker thuis in de tuin van de zon genieten kan ook leuk zijn, maar toch is het fijn om even weg te gaan van huis en op een luxe manier tot rust te komen. Daarom is een vakantie in eigen land ook een leuk idee. Je kunt er in principe zelfs voor kiezen om een minivakantie te doen. In plaats van een paar weken weg ga je in dat geval gewoon een paar dagen weg.

De grote steden bezoeken

Nederland heeft natuurlijk een paar grote steden waar ontzettend veel te beleven is. Denk aan onze hoofdstad Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. In het zuiden hebben we steden zoals Breda en Maastricht. Dit zijn misschien niet de grootste steden van Nederland maar ze hebben wel een rijke geschiedenis en zijn ontzettend gezellig. Een stedentrip door Nederland is dus een ontzettend leuke manier om je vakantie door te brengen. Door in deze steden een fijn hotel te boeken kun je heerlijk relaxen en van de luxe van een hotel genieten. Denk aan een hotel rotterdam centrum. Een van de meest bijzondere hotelovernachtingen in Rotterdam is de ss Rotterdam. Dit luxe cruiseschip geeft een bijzondere ervaring en je kunt er ontzettend heerlijk eten.

Waterspeelpark

Bij een vakantie hoort natuurlijk veel waterpret, maar de Nederlandse stranden kunnen winderig zijn en momenteel wordt er ook veel gesproken over het gevaar van muien. Daarom is het waarschijnlijk een beter idee om naar een leuk waterspeelpark te gaan. Op een dag met slecht weer is de ideale keuze het Tikibad bij Duinrell. Dit grote waterspeelpark is binnen en zorgt voor een ontzettend fijne dag vol met waterpret. Het is natuurlijk ook een heel leuk uitje voor met het gezin. Wanneer het lekker weer is kun je natuurlijk ook naar een buiten waterspeelpark gaan. Een goede optie is Splesj in de buurt van het dorp Hoeven in Brabant. Dit buitenwaterspeelpark heeft fantastische glijbanen en ook ontzettend veel leuks voor kleine kinderen. Een vakantie in eigen land kan heel gemakkelijk net zo leuk zijn als een vakantie in een tropisch paradijs.

Berichten gemaakt 51

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven