Verras jouw dierbaren!

Het is een lastige tijd voor velen. De sociale isolatie en de afstand die behouden moet worden betekent voor velen ver verwijderd zijn van hun dierbaren: niet even langs kunnen gaan bij je ouders of opa en oma, terwijl ze er misschien juist wel enorm slecht aan toe zijn. Gelukkig heeft de sociale isolatie ons wel iets heel belangrijks in laten zien: ondanks fysieke afstand zijn we allemaal dichter bij elkaar dan ooit. Door moderne technologie is het makkelijker dan ooit om in zulke tijden toch goed contact te kunnen houden en jouw dierbaren te laten zien hoeveel je van ze houdt. Hierbij daarin wat inspiratie!

Samen koken en eten

Niets is gezelliger dan met vrienden of familie lekker samen koken en eten. Of dat nu een uitgebreid 3-gangen diner is voor iemands verjaardag, een zomerse barbecue, of je jaarlijke high-tea met oma – er zijn manieren om dit te realiseren! Koop allemaal dezelfde ingredienten, organiseer een video-call en klets gezellig bij terwijl je samen dezelfde gerechten klaarmaakt en daarna opeet. Of, als niet iedereen even goed is in het bereiden van een maaltijd, kun je tegenwoordig bij je favoriete restaurants, cafe's en bakkerijen ook bestellingen laten bezorgen, zodat het net lijkt alsof je samen in je favoriete restaurant zit bij te kletsen. 

Stuur een kaartje of cadeau

Het is niet altijd even makkelijk om zoiets te realiseren, met name als een van je dierbaren niet meer in goede gezondheid is. Gelukkig kun je iemand toch nog verrassen. Met behulp van verschillende websites kun je kaarten laten maken en leuke cadeautjes mee sturen, zodat je iemand op afstand toch kan laten weten dat je aan ze denkt. 

Als je iemand met iets écht persoonlijks wil verrassen kan dat natuurlijk ook, zelfs zonder dat je daarvoor langs hoeft te gaan. Haal alles uit de kast en maak voor jouw dierbare een mooi schilderij, een tekening, of koop een mooi cadeau. Als je echt groots uit wil pakken kun je een heel pakket samenstellen. Haal iets waarvan je weet dat iemand het lekker vind maar wat ze nu niet makkelijk kunnen krijgen, zoals een koekje van je favoriete bakkerij; maak een mooie tekening en schrijf een lief kaartje, print een foto uit van een mooie herinnering die je samen hebt, en zoek er een leuk cadeautje bij uit. Dit kan van alles zijn: iets in thema, zoals een mooi versierd mondkapje, maar ook iets wat iemand doet denken aan wat jullie altijd graag samen doen. Je kunt na het samenstellen gemakkelijk en goedkoop je pakket verzenden met behulp van speciale websites. Hou hoop, ooit zullen jullie weer herinigd zijn – maar voor nu kun je iemand op deze manier toch verrassen!

Berichten gemaakt 96

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven