Dit product is ’s zomers een waardevol alternatief voor gordijnen

Wie tijdens de zomermaanden de hitte buiten en de koele lucht binnenshuis wil houden, zal aan gordijnen niet veel hebben. Ze houden wel het zonlicht tegen, maar laten de koele lucht ontsnappen. De ruimte zal alsnog warm worden, net terwijl je juist zo’n behoefte hebt aan wat koelte. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een uitstekend alternatief. Ze laten een soort van rolluik voor de ramen plaatsen. Deze hebben dezelfde werking, alleen zien ze er net wat beter uit en hebben ze een andere functie.

Uitstekend alternatief voor de rolluiken en gordijnen

Screens hebben als belangrijkste doel het binnenhouden van koude lucht en het buiten houden van warme lucht. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook gewoon in de wintermaanden te gebruiken, wanneer je gaat slapen en de screens ervoor zorgen dat je kamer echt pikkedonker wordt. De screens worden aan de buitenzijde van de ramen geplaatst, waardoor er echt geen licht of lucht meer door kan. Hierdoor blijft de ruimte lekker koel. Wanneer je screens laat plaatsen, is de ruimte dus lekker koel. Daarnaast kun je ervoor kiezen om transparante screens te laten plaatsen. Dit kan een zeer goed alternatief zijn voor rolluiken.

Deze hebben de eigenschap dat je van binnenuit wel naar buiten kunt kijken, maar niet andersom. Ze werken dan dus precies als transparante gordijnen. Verder zijn screens heel makkelijk te bedienen, doordat er een afstandsbediening bij wordt geleverd. Die kan worden gemonteerd naast het raam of als los toestel worden geleverd. Verder zijn er screens in allerlei soorten maten en zelfs designs beschikbaar. Je kunt dus een screen kiezen die naadloos zal aansluiten op je interieur aan de binnenkant van je woning, maar ook de uitstraling van je huis ten goede zal komen.

Wat kosten screens?

Wanneer je screens wilt laten plaatsen, krijg je te maken met verschillende soorten kosten. Zo moet je uiteraard investeren in de screens zelf, maar zul je ook kosten voor toestellen waarmee de screens worden bediend moeten maken. Verder worden screens geïnstalleerd door mensen die exact weten waar op gelet moet worden en ook daar zijn kosten aan verbonden. Je kunt dit ook zelf doen en kosten besparen, maar dat raden we af. Prijzen voor screens worden berekend in vierkante meters. Dit begint vaak rond de €150,- voor goedkopere screens en dat kan oplopen tot wel €300,- per vierkante meter. Bedenk dat de screens op maat gemaakt worden, want ze moeten naadloos aansluiten op je ramen. Voor toestellen om de screens te bedienen, betaal je doorgaans tussen de €30,- en €150,- afhankelijk van het systeem waarvoor je hebt gekozen.

 

Berichten gemaakt 152

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven