Op zoek naar de de woontrends van 2020

De corona crisis is een feit. Het virus heeft zich over heel de wereld verspreid. Voor Nederland leek het in eerste instantie een ver van haar bed show. Inmiddels weten we allemaal beter. Braaf spenderen we onze uurtjes in en rondom het huis. Nu we zoveel thuis zijn en tijd over hebben begint het besef door te dringen dat het huis wel een opfrisbeurt kan krijgen. Wij delen daarom een aantal leuke tips die jouw woning weer helemaal opfleuren.  

Visgraat is helemaal hot!

De vloer is een belangrijk onderdeel van je inrichting. Een vloer kan erg bepalend zijn voor de verder inrichting van je huis. Het vormt de basis van je inrichting. Je vervolg aankopen zullen moeten passen bij je vloer. De ene bank zal mooier bij jouw nieuwe vloer passen dan de andere. De trend van 2020 qua vloeren is visgraat. Je kan kiezen voor écht hout of de pvc variant. Het voordeel van pvc is dat goedkoop is en makkelijk in de onderhoud. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Door het motief zal je huis direct een moderne uitstraling krijgen. 

Kunststof kozijnen voor een strakke uitstraling

De volgende trend die we voor je in petto hebben is kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben een strakke uitstraling zonder franjes. Je ramen komen tot leven en worden een eyecatcher in je woning. In één klap heeft je woning een modernere uitstraling te pakken. Daarnaast zijn kunststof kozijnen goed voor je portemonnee. Ze beschikken over goede isolatie waardoor de warmte in je woonkamer behouden blijft. Hierdoor zal je minder hoeven te stoken en dus kosten besparen. Een ideale keuze dus in deze onzekere tijden. Bij Jordens hebben ze een ruim assortiment met verschillende stijlen. Er dus altijd wel iets te vinden dat past bij jouw smaak. 

Makkelijk naar binnen en naar buiten met een schuifpui

De laatste tip die we voor je hebben is een schuifpui. Ook een schuifpui is de ideale toevoeging in je woonkamer. Je woonkamer krijgt direct een ander aanzicht. Gigantische glazen wanden die als schuifdeuren dienen. Het zorgt een mooi daglicht in je woning. Daarnaast is het lekker makkelijk om vanuit de woonkamer in de achtertuin te komen. Een route die je deze veel zal hebben bewandeld mocht je een achtertuin hebben. Tot slot, zijn ook schuifpuien duurzaam en zuinig. Wederom kun je bij Jordens terecht voor een ruim aanbod van kwaliteits schuifpuien.

Berichten gemaakt 141

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven