Jouw eerste feestje na corona

We weten niet hoelang het nog gaat duren voordat we eindelijk weer kunnen feesten. Laat staan wanneer we zelf een feest kunnen geven. Maar gelukkig kunnen we dit wel alvast plannen voor als het weer kan in de toekomst. Als je een feest wilt geven zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken natuurlijk. Dit zijn bijvoorbeeld de uitnodigingen, de versiering, de muziek en er moet natuurlijk gedacht worden aan wie alles gat opruimen als het feest voorbij is. Hier een aantal tips om dit soepel te laten verlopen.

De uitnodigingen

Je kan het feest dat je gaat geven in je eentje vieren, maar alleen dansen is natuurlijk veel minder leuk dan met vrienden. Zorg er daarom voor dat je op tijd aan iedereen laat weten waar en wanneer jouw feest is. Maak dus bijvoorbeeld een leuke uitnodiging. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan en weet je zeker dat iedereen aanwezig zal zijn.

De versiering

Zorg ervoor dat je gasten versteld staan als ze binnenkomen. Niemand vindt het leuk om een saai feest binnen te stappen. Wat je bijvoorbeeld kan doen is wat ballonnen ophangen. Dit hoeven natuurlijk niet allerlei kleuren te zijn. Je kan de versiering aanpassen op de groep mensen die je ontvangt. Vaak staan een aantal zwarte ballonnen al erg gaaf!

De muziek

Een feest is natuurlijk geen feest zonder muziek. Nu kan je zelf de microfoon pakken en je best doen om je gasten tevreden te stellen, maar dit kan je beter overlaten aan het karaoke gedeelte als je deze op je feest hebt. Wat een beter plan is, is om een DJ in te huren. Zoek op internet een DJ die de muziek kan draaien waar jij en je gasten van houden en dan kan het feest beginnen.

The aftermath

Dit is waarschijnlijk het gedeelte waar niemand zin in al hebben. Het opruimen van je feest is altijd het minst leuke klusje. Je kan proberen een paar gasten bij elkaar te roepen om jou mee te helpen met opruimen, maar iedereen weet dat dat waarschijnlijk niet gaat gebeuren als je feest net is afgelopen. Alles moet schoongemaakt worden en vloeronderhoud is daar ook een belangrijk onderdeel van, want iedereen weet dat na elk feest de vloer er het slechtst aan toe is. Wat je in dit geval het beste kunt doen is een schoonmaakbedrijf inhuren. Zij weten precies wat ze moeten doen om de zaal waar jij je feest hebt gegeven er weer spik en span uit te laten zien.

Berichten gemaakt 129

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven