Resultaten voor sittard

sittard
Sittard Wikipedia.
Ten tijde van haar opheffing op 1 januari 2001 had de gemeente Sittard meer dan 49.000 inwoners en Geleen bijna 34.000. Sittard ligt precies ingeklemd tussen twee rijksgrenzen in het smalste gedeelte van de provincie Limburg, tevens het smalste stuk van Nederland.
Winkelcentrum Sittard krijgt facelift Sittard-Geleen De Limburger.
28-03-2018 om 1057: door Erwin Schmidt. Impressie van het vernieuwde winkelcentrum Den Tempel in Sittard. Afbeelding: Joost Pennings architect. sittard / Geleen De miljoenen kostende renovatie van Den Tempel in Sittard is gestart. Na jaren onderhandelen krijgt het winkelcentrum in Sittard toch de hoognodige facelift.
Inwoners Gemeente Sittard-Geleen.
Persbericht Sittard-Geleen, 9 juli 2018 De realisatie van een grand-hotel in het voormalige Bisschoppelijk College in Sittard is een flinke stap dichterbij gekomen, nu het college van BW van Sittard-Geleen de definitieve bestemmingspla. Vindt u taal leuk en helpt u graag mensen?
Sittard, Limburg. Verblijf, evenementen en dagjes uit in Sittard VVV Zuid-Limburg.
Het nieuwe stadion van de voetbalploeg Fortuna met aangrenzend bedrijvenpark zorgt ervoor dat Sittard op sportief vlak hoog scoort. Sittard is uitgeroepen tot groenste stad van Nederland. Rondom Sittard ligt volop natuurschoon dat veelal vrij toegankelijk is zoals recreatiegebied Sittard Noord, de Windraak en het Limbrichterbos.
Sittard-Geleen.
Maar ook in de kernen rondom het oude vestingstadje liggen veel culturele pareltjes. Overzichtelijke, actuele informatie over wat er in Zuid-Limburg te doen is! Maak kennis met Sittard, een eeuwenoude stad met Europese geschiedenis, die pas sinds de 19e eeuw tot Nederland behoort, via de Stadswandeling Sittard.
De leukste uitstapjes, activiteiten en evenementen in Sittard-Geleen.
6 leuke wandelroutes. Agenda Sittard 775 jaar. Sittard-Geleen is een Bourgondische stad. Dat zie je terug in de vele restaurantjes en kroegen. En aan de evenementenkalender die het hele jaar door boordevol zit. Cultuurliefhebbers genieten van het historische erfgoed en de verrassende cultuuragenda.
Weer Sittard Vandaag Morgen 14 dagen Weerplaza.nl.
Ben je benieuwd naar de grafieken per meetpunt? Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation. Bekijk ook alle leuke weerwidgets, zo plaats je gemakkelijk het weer in Sittard voor de komende 3 tot 5 dagen op je eigen site.

Contacteer ons