Op zoek naar Rotterdam?

Rotterdam
Haven van Rotterdam.
Burgemeester Aboutaleb en Ronald Paul, COO van het Havenbedrijf Rotterdam, schonken de van origine Rotterdamse rederij 1873, namens Cruise Port Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam, een klassieke compositie gebaseerd op de basismaat 1-4-5 van de blues. Samenwerken aan de haven van morgen.
Home Rotterdam Marina.
I n het centrum van Rotterdam, op de kop van Zuid ligt de moderne jachthaven Rotterdam Marina met ligplaatsen van 5 tot 50 meter voor jaarhuur en passanten. Rotterdam Marina maakt deel uit van de Jachthavengroep met zusterhavens Amsterdam Marina, Regatta Center Medemblik, Marina Stellendam en Marina Schokkerstrand.
Rotterdam Festivals Ontdek de Rotterdamse festivalagenda. Rotterdam Festivals logo.
zo 24 juni. Get Loose Festival. zo 24 juni. zo 24 juni. North Sea Round Town. do 28 juni t/m zo 15 juli. vr 29 juni t/m zo 8 juli. Over Rotterdam Festivals. Voor meer culturele tips: Uitagenda Rotterdam. Rotterdam Tourist Information.
Weeronline Cookies.
Deze cookies worden gebruikt om bij te houden welke paginas je bezoekt, om zo een profiel van jouw online surfgedrag op te bouwen. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die wij van je bezoek aan andere websites krijgen waarop wij adverteren.
Meer aandacht voor verwarde personen in Rotterdam RTV Rijnmond.
In een flat aan de Moddermanstraat veroorzaakte een bewoner in 2015 een gas-explosie. Rotterdam gaat meer doen om incidenten met verwarde personen te voorkomen. Zo moet nog beter worden samengewerkt met de hulpdiensten en woningcorporaties om mogelijke gevaarlijke situaties sneller op te sporen.
Rotterdam Partners.
We proosten met nieuwe en al langer betrokken leisure partners o https//t.co/mkRQJCrWhM: 22 uur geleden @RdamPartners. Congressen en beurzen in Rotterdam Bekijk de congreskalender. Ondernemend en innovatief Rotterdam Bekijk aflevering 5 nu! Rotterdam Partners en NMT ondertekenen MoU en verstevigen samenwerking.
Verwarde bewoners Rotterdam mogelijk sneller van het gas af NOS.
Vorig jaar veroorzaakte een andere verwarde man een felle uitslaande brand, waardoor een groot deel van een flat geƫvacueerd moest worden. Op de bijeenkomst maakte Rotterdam bekend dat nog" beter" moet worden samengewerkt met de hulpdiensten en woningcorporaties om mogelijke gevaarlijke situaties sneller op te sporen.
Rotterdam Routes.
Rotterdam Routes vertelt het je! Wat zijn jouw ervaringen met de Rotterdam Routes app? Geef ons jouw mening en help ons om de app nog beter te maken! Volg Rotterdam Routes ook op.: Rotterdam Routes is een initiatief van.: in samenwerking met Rotterdam Partners.
CDA Rotterdam.
Iedere inwoner van Rotterdam heeft het recht op een veilige leefomgeving. Veiligheid is een kerntaak van de gemeente. Geweld, inbraak, overlast of onbeschoft gedrag horen in Rotterdam niet thuis. Het is de taak van de gemeente hier snel en hard tegen op te treden.

Contacteer ons