Meer resultaten voor smoking pak

smoking pak
Smoking kopen? Tips Voorbeelden Dresscode.nl.
Wat is een smoking? Een smoking in het Engels ook wel tuxedo genoemd is een twee of driedelig pak en is doorgaans zwart, hoewel er tegenwoordig ook smokings in andere kleuren, zoals bordeaux en nachtblauw worden gemaakt. Bij tropische temperaturen is het gebruikelijk om een wit jasje aan te trekken.
Smoking Wikipedia.
Deze bestaat uit dezelfde zwarte broek als een formele smoking maar het jasje kan van linnen zijn en is soms wit of ivoorkleurig. De overige kledingstukken, hemd, strik, schoenen en sokken, zijn gelijk aan de formele smoking. De term smoking is afgeleid van het Engelse smoking jacket.
HEREN SMOKING PAK DALI 78757134_set_suit WE Fashion.
Pas dit aan om gebruik te maken van alle mogelijkheden van de site. HEREN SMOKING PAK DALI. Voor 2200: besteld, morgen in huis. Bestel nu, betaal achteraf met Afterpay. Gratis bezorging vanaf 30., HEREN SMOKING PAK DALI. Heren skinny fit smoking blazer dali.
Maatpakken Feestpakken Feestbazaar.nl.
Paars Lila 5. Bruin Kastanje 2. Multikleur Print 46. Recent bekeken Wissen. Magic feestpak pink. Smoking Elite pak pink Don Corleone. 70's' Kostuum Disco Fantasy Man. Roze pak heren. Hawaii Maatpak zomer Tripicool. Aloha Hawaii kostuum. Smoking Elite pak zwart.

Contacteer ons