Resultaten voor strik

strik
strik WikiWoordenboek.
val voor dieren. De stroper had een strik gezet om konijnen te vangen. Het woord strik staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd strik herkend door. van de Nederlanders.
Stric, ICT en service met een strik.
Service met een Strik. Online diensten nemen een enorme vlucht. Past dat bij jouw bedrijf? Hoe hou je dat up tot date? Welke oplossingen zijn er nu en helpen je ook straks? Bij het zoeken naar de beste manier om gebruik te maken van ICT oplossingen en de oneindige mogelijkheden van digitalseren is Stric jouw zakenpartner.
Strik Beats oefenruimtes Zwolle.
Strik Beats oefenruimtes Zwolle. Wat is Strik Beats. Strik Beats oefenruimtes Zwolle. Wat is Strik Beats. 8011 CA Zwolle. M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T mobiel 06 145 89 850.
Strik Wikipedia.
Jan Strik 1912 1992, architect, onder meer van kerken. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Strik of met Strik in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Strik inzichtelijk te maken.
Strik attorneys at law and tax advisors.
Gratis woordenboek Van Dale.
met doorgehaalde lussen 2 zo'n' dasje 3 strop om wild te vangen: strikken zetten str i kken strikte, heeft gestrikt 1 tot een strik maken 2 in een strik vangen: een haas strikken; iem. strikken voor iets overhalen tot deelname.
Daniella Strik Lawyers Linklaters.
TPSA in Dutch enforcement proceedings of an arbitral award against the Danish Polish Telecommunications Group DPTG arising from the installation of an optical fibre network cable in Poland. Dutch private enforcement actions launched against Air France over allegations of an air cargo cartel.
Puzzelwoordenboek strik.
Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Adrenaline, Diamant of Lippenstift. Ook in de database. Strik in een draad 1. Strik in een veter 1. Strik of lus 1. Strik om reƫen in te vangen 1. Strik van rouwfloers 1. Strikdas met brede slippers 1.
Strik 7 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. val van metaaldraad om dieren mee te vangen vb: er zat een konijn in de strik. twee lussen en twee uiteinden van een in elkaargeknoopt lint of touw vb: op het pakje zat een grote strik. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordstrik.:

Contacteer ons