Resultaten voor loft

loft
loft WikiWoordenboek.
bouwkunde een grote woning die doorgaans uit één ruimte bestaat die de bewoner naar eigen inzicht kan indelen. De term loft verwijst veelal naar oude fabrieken en pakhuizen die omgebouwd zijn tot woningen. Het woord loft staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Loft woning Wikipedia.
Om de echte lofts van de nep' lofts te onderscheiden is een nieuwe, vooral in Amerika gangbare terminologie ontstaan: new loft, fake loft, soft loft, loft-inspired, true loft, pro loft, extended loft en loft-influenced. Het gebruik van lofts was aanvankelijk iets voor kunstenaars.
LOFT Startpagina Facebook.
LOFT en EM2 maken zich klaar voor LOFT in Space festival groningen. LOFT in Space is het allereerste festival dat bedacht, geprogrammeerd en geproduceerd wordt door de mannen van Loft. De tweemaandelijkse feestjes van Vera zijn al geruime tijd een begrip in Groningen.
Loft Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met loft of met loft in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van loft inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van loft en verwijzingen daarnaartoe.

LOFT EVENT at LOFT ARNHEM meer info op FB. 21 APRIL LOFT LOVES MOM LOFT ARNHEM. Minishoot met @sonjavelda een afdruk op Sticky Canvas. De foto ligt ruim voor Moederdag klaar, hoeven jullie lieve schatten alleen even het kado op te halen bij LOFT!
LOFT Hilvarenbeek LOVE FOR TRENDS.
Loop binnen voor goed advies onder het genot van een lekker kopje koffie. Waarom de naam LOFT? Wij zien LOFT als een grote huiskamer waarin mode en gezelligheid op nummer 1 staan. LOFT is industrieel en alles in één ruimte.
LOFT: Women's' Clothing, Petites, Dresses, Pants, Shirts, Sweaters.
About Our Ads. Purchase a Gift Card. Check Your Balance. LOFT CREDIT CARDS. Apply today and get 15% off. Manage Your Account.: Manage your LOFT credit card Manage your LOFT Mastercard. Get 20 for every 400 you spend. LOFT Loves Teachers.
LOFT Vergaderlocatie voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten in Friesland! Loft.
LOFT is geschikt voor grote en kleinere groepen. Op aanvraag is LOFT zeker ook een unieke locatie voor een levensgebeurtenis. Ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Tot ziens in LOFT! Meer lezen over de mogelijkheden? Opendag in LOFT op zaterdag 25 april.

Contacteer ons